Menu
Inchide

CUM CUMPAR?

Magazinul virtual este solutia cea mai potrivita pentru a va face cumparaturile in liniste si fara pierdere de timp iar produsele va vor fi livrate la domiciliu - la adresa specificata de catre dumneavoastra.

Pentru a cumpara, procedati astfel:

·        Alegeti produsele.

·        Adaugati produsele in cos.

·        Completati datele de livrare, facturare daca sunteti client nou sau va autentificati, introducand adresa de email si parola, pentru a intra in contul dvs.

·        Alegeti metoda de expediere.

·        Alegeti metoda de plata. Aceasta se poate face pe mai multe cai: ramburs, ordin de plata sau card bancar. In cazul comenzilor Made to measure, plata se face exclusiv in avans, cu cardul, prin platforma ”euplatesc.ro” (3Dsecure).

·        Verificati comanda.

·        Trimiteti comanda.

Vizualizarea si alegerea produselor se face:

1. Fie utilizand meniul din partea superioara de pe pagina « MAGAZIN ONLINE » - CAMASI (Business, ocazii speciale, casual), ACCESORII (cravate, papioane, butoni, bretele, altele), CAMASI DAMA. 

2. Fie dand click pe una din imaginile (casetele) din pagina magazinului online: « Camasi», « Accesorii », « Bluze», « Noutati », « Ceremonie » sau « Promotii ».

3. Puteti de asemnea folosi cautarea in magazin daca ati navigat anterior si ati retinut un anumit produs la care doriti sa va intoarceti.

4. Sau puteti da click pe unul dintre produsele prezentate aleator in caruselul din partea de jos a paginii.

Pentru a alege produsul de care aveti nevoie folositi filtrele din pagina categoriei - pagina de produs (pret, design tesatura, maneca, marime, culoare, tipar, etc.).

In momentul in care ati accesat un produs, puteti da click pe imagine pentru marire sau puteti folosi optiunile de navigare pentru a afla detalii despre produsul respectiv. De asemenea, produsele pot fi marcate pentru a fi comparate cu alte produse.

Daca doriti sa comandati produsul respectiv dati click pe "adauga in cos" si produsul va fi adaugat in cosul de cumparaturi. Din campurile marcate se va alege atat marimea cat si culoarea dorita. Daca doriti sa adaugati un alt produs in cosul de cumparaturi, navigati din nou in magazinul online si respectati pasii de mai sus. La fiecare produs adaugat, cosul de cumparaturi se actualizeaza.

Pentru a putea vizualiza produsele adaugate in cosul de cumparaturi in partea din dreapta sus veti gasi iconita « AFISARE COS ». Dand click pe acesta iconita se va deschide o pagina in care veti putea vedea produsele selectate, cantitatea si suma totala a achizitiei.

Apasati butonul « Finalizarea comenzii » si se deschide pagina finala in care trebuie sa completati datele de livrare / facturare, metoda de expediere, informatii privind plata si verificarea finala.

Pentru finalizarea cu succes a comenzii, apasati butonul « Trimiteti comanda ».