Menu
Inchide

Politica de Confidentialitate

Acest website este administrat de S.C. BRAICONF S.A ca si organism responsabil. S.C. BRAICONF S.A respecta confidentialitatea fiecarei persoane care viziteaza siteul nostru. Intotdeauna prelucram datele dvs. in conformitate cu prevederile legale in vigoare. Prin intermediul prezentului site pot fi solicitate informatii de natura personala. Aceasta are ca scop identificarea Utilizatorului si/sau posibilitatea de a il contacta. Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail.

 
S.C. BRAICONF S.A va pastra confidentialitatea acestor informatii. Unele informatii solicitate prin intermediul siteului pot face obiectul unei prelucrari de date care au caracter personal (in conformitate cu toate prevederile legale in vigoare - prevederile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date). Prin accesarea si navigarea pe acest site, Utilizatorii consimt in mod expres si neechivoc la efectuarea acestor prelucrari.
 
S.C. BRAICONF S.A nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Datele personale ale utilizatorului vor fi folosite de catre S.C. BRAICONF S.A. in scopul declarat al acestui website (datele necesare pentru confirmarea comenzilor, facturarea si trimiterea comenzii si date necesare pentru reclama, marketing si publicitate) si nu vor fi facute publice sau folosite de o a treia parte, in scopuri de marketing, fara consimtamantul utilizatorului. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu normele legale in vigoare.
 
S.C. BRAICONF S.A. poate, in orice moment si fara notificare prealabila, sa modifice sau sa innoiasca clauzele de confidentialitate prin actualizarea acestora. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Politica de Confidentialitate actualizata.
 
S.C. BRAICONF S.A figureaza in registrul de evidenta a operatorilor de date cu caracter personal din cadrul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la numarul 16916.