Prezentare

Colecția Braiconf Royal

Colecția Royal reprezintă esența eleganței, a spiritului nobil, oferind plăcerea unei ținute rafinate, unică prin aspect, atingere şi performanţă.

Colecția Royal este derivată natural din respectul pentru tradiţie, cercetarea continuă pentru gustul clasic elegant, dar şi contemporan, acordând o atenţie deosebită calității prin utilizarea celor mai fine ţesături.

La Royal, alegem pentru dumneavoastră cele mai bune tipuri de ţesături de la marile branduri internaţionale, precum Ermenegildo Zegna, Cotonificio Albini - Thomas Mason, David & John Anderson, ţesături care arată şi se simt diferit la atingere, avand compoziţii optime de bumbac şi fibre naturale.

Am creat colecția Royal pentru a oferi excelență celor care apreciază rafinamentul unei ţinute impecabile, pornind de la camaşă, până la costum şi accesorii.

Fie că sunteţi în căutarea costumului care să vă ofere siguranța unei etichete business impecabile, a unei cămăşi care să vă ofere confortul dorit în zilele aglomerate de business sau doriţi o pată de culoare îndrăzneață reprezentată de o cravată, un papion sau o batistă de buzunar care să vă reinventeze și revigoreze ţinuta, alegeţi expresia clară a luxului, evidenţiată de Braiconf Royal.

Contact

021.315.1850

0731.496.686

mag_royal@braiconf.ro

Scrieti-ne!
Calea Victoriei, nr. 102-108, Parter (bloc Alba), Sector 2, Bucuresti

Program:
L-V: 10-20; S: 10-19; D: închis


Braiconf