Folositi un browser care nu mai este actualizat. Pentru o experienta mai buna la navigarea pe acest site, va rugam sa instalati cea mai noua versiune. Upgrade Acum
RO EN
Cum platesc ?
Puteti plati comezile online prin mai multe metode:

  • Carduri bancare : VISA, VISA Debit, VISA Electron, MasterCard, Maestro.
  • Ramburs.
  • Transfer bancar.

Plata online cu Card
Daca alegeti sa platiti cu cardurile bancare va trebui sa introduceti pe o pagina securizata urmatoarele date:

  • Numele posesorului de card.
  • Codul cardului (cele 4 grupe de cifre mentionate pe fata cardului, fara spatii).
  • Data expirarii cardului.
  • Codul CVV (ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura).
  • Parola 3D secure (daca aveti un card inrolat in sistemul 3D Secure).

Inainte de a da ultimul click verificati datele introduse. Daca informatiile furnizate sunt corecte si daca in contul de card aveti fonduri suficiente pentru a acoperi valoarea comenzii, veti primi un mesaj de aprobare a tranzactiei.
Tranzactiile se vor efectua in lei, indiferent de cardul dumneavoastra, in conditiile agreate cu Banca emitenta a cardului. Pentru efectuarea tranzactiei pe site-ul braiconf.ro, nu se percepe nici un comision suplimentar. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele securizate euPlatesc  Braiconf.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul tau.


Plata ramburs la livrarea produselor
Selectati aceasta optiune in pasul final al procesului de comanda si veti plati produsele direct curierului CARGUS care va face livrarea coletului.


Plata prin transfer bancar
Daca alegeti aceasta optiune va trebui intai sa efectuati plata in contul nostru deschis la BCR Braila IBAN RO48RNCB0048025907920001 si apoi sa ne trimiteti copia ordinului de plata prin fax la numarul 0239 685163 sau prin email la adresa:intern@braiconf.ro.
In maxim 3 zile lucratoare de la realizarea comenzii, dupa intrarea banilor in contul nostru veti primi confirmarea platii si a livrarii produsului comandat la adresa de mail indicata. Nu exista o suma minima pentru efectuarea comenzilor din magazinul virtual Braiconf.