Folositi un browser care nu mai este actualizat. Pentru o experienta mai buna la navigarea pe acest site, va rugam sa instalati cea mai noua versiune. Upgrade Acum
RO EN
Cum cumpar ?
Magazinul virtual este solutia cea mai potrivita pentru a va face cumparaturile in liniste si fara pierdere de timp iar produsele va vor fi livrate la domiciliu - la adresa specificata de catre dumneavoastra.


Pentru a cumpara, procedati astfel:


  • Alegeti produsele.
  • Adaugati produsele in cos.
  • Completati datele de livrare, facturare daca sunteti client nou sau va autentificati, introducand adresa de email si parola, pentru a intra in contul dvs.
  • Alegeti metoda de expediere.
  • Alegeti metoda de plata. Aceasta se poate face pe mai multe cai: ramburs, ordin de plata sau card bancar.
  • Verificati comanda.
  • Trimiteti comanda.


Vizualizarea si alegerea produselor se face :


1. Fie utilizand meniul din partea superioara de pe pagina « MAGAZIN ONLINE » - CAMASI (Business, ocazii speciale, casual), ACCESORII (cravate, papioane, butoni, bretele, altele), CAMASI DAMA. 

2. Fie dand click pe una din imaginile (casetele) din pagina magazinului online: « Camasi», « Accesorii », « Bluze», « Noutati », « Ceremonie » sau « Promotii ».


Pentru a alege produsul de care aveti nevoie folositi filtrele din pagina categoriei - pagina de produs (pret, design tesatura, maneca, marime, culoare, tipar, etc.).


In momentul in care ati gasit produsul cautat, dati click pe imagine pentru a afla detalii despre produsul respectiv. Din campurile marcate se va alege atat marimea cat si culoarea dorita.


Daca doriti sa comandati produsul respectiv dati click pe "adauga in cos" si produsul va fi adaugat in cosul de cumparaturi. Daca doriti sa adaugati un alt produs in cosul de cumparaturi, intrati din nou in sectiunea « Magazin online » si respectati pasii de mai sus. La fiecare produs adaugat, cosul de cumparaturi se actualizeaza.


Pentru a putea vizualiza produsele adaugate in cosul de cumparaturi in bara de meniuri in partea dreapta veti gasi optiunea «  COSUL MEU ». Dand click pe acest meniu se va deschide o fereastra in care veti putea vedea produsele selectate, cantitatea si suma totala a achizitiei.


Apasati butonul « Finalizarea comenzii » si se deschide pagina finala in care trebuie sa completati datele de livrare / facturare, metoda de expediere, informatii privind plata si verificarea finala. 


Pentru finalizarea cu succes a comenzii, apasati butonul « Trimiteti comanda ».